Drummen

Drumles Flevotunes Almere

Drumles

De taak van de drummer is de muziek te dirigeren en eventueel te voorzien van een lekker lopend ritme. Dit kan je bij ons gaan leren onder begeleiding van één van onze ervaren docenten.

Mensen met ritme gevoel.

Mensen met gevoel voor ritme tikken overal op en staan te boek als zenuwlijders. Uiteraard is dat niet waar. Zij zijn juist de toekomstige drummers. Drumles is dan ook echt iets voor deze personen.

Totale les inhoud.

Naast het leren van de stok technieken leer je ook om verschillende stijlen te spelen. We adviseren ook in onderhoud of aanschaf van een drumstel

Een deel van de les zal aan basiskennis en vaardigheid besteed worden en het andere deel van de drumles kan gevuld worden met het leren van door jou gekozen liedjes. De iPod mag mee, deze kan aangesloten worden op een versterker bij ons.

Als gevorderde drummer kan je ook bij ons terecht. In de les zal dan dieper in worden gegaan op diverse stijlen improvisatie en samenspel. Balans in de klank van het ritme komt ook aan bod. Op deze manier leer je onderbouwd drums spelen en kan je ook nog eens je eigen repertoire opbouwen!

Meld je direct aan voor drumles bij Flevotunes in Almere.

Drumleraren

  • Remco Fransen
  • Dennis Orsel

Download hier je muziekpapier voor drumles

drumles Almere Muziekpapier TAB