gitaarles

gitaarles

Gitaarles elektrisch & akoestisch.

Voor iedereen die bij ons gitaar wil leren spelen, hebben wij een goed lesprogramma in huis. Gitaarles kan gevolgd worden bij ons onder begeleiding van zeer geduldige en vakbekwame docenten. Het op je gemak voelen bij een docent is belangrijk om iets te kunnen leren. In overleg wordt bekeken waar de interessegebieden liggen van onze leerlingen en vervolgens stemmen wij daar de lessen op af. De lessen zijn voor jong en oud en het is het meest populaire instrument van de twintigste eeuw.

Totale les inhoud.

Een deel van de les zal aan basiskennis en vaardigheid besteed worden en het andere deel kan gevuld worden met het leren van door jou gekozen liedjes. Het is best lastig om goed slaggitaar te spelen,maar ook tokkelen en jezelf begeleiden is iets dat we je kunnen leren. Op deze manier leer je onderbouwd gitaar spelen en kan je ook nog eens je eigen repertoire opbouwen.

Speel je al langer?

Uiteraard kunnen gevorderde gitaristen ook bij ons terecht. Wij kunnen ze helpen met soleren akkoorden kennis en bijvoorbeeld improviseren. Ook het helpen voorbereiden om een muzikale opleiding zoals het conservatorium te gaan doen is mogelijk. Deelnemen aan de bandsessies die Flevotunes organiseert is ook een optie. Meld je dus aan voor gitaarles bij Flevotunes in Almere!

Gitaarleraren

    • Nino Pattikawa
    • Jeffrey Janssen
    • Rob Taekema
    • Montana de Meneges

Meld je nu aan voor een Gitaarles of mail/bel voor info.