← Lesaanbod / Basgitaarles

Basgitaarles - Flevotunes

Opvallend voor bassisten.

Opvallend voor bassisten is dat zij vaak een brede smaak hebben en het niet erg vinden om dienend aan de muziek te spelen. De basgitaar kan ook een leidende rol hebben in de muziek, kijk naar bijvoorbeeld funk of jazz maar ook pop. Basgitaar is zowel een harmonisch als een ritmisch instrument en daardoor veelzijdig in te zetten.

Meld je aan voor een Basgitaarles

Basgitaarles

Alle mensen die van laag en diep geluid houden, kunnen bij ons terecht voor basgitaarles. Basgitaar spelen wordt vaak onderschat. De keus wordt niet snel gemaakt voor dit instrument maar zonder de bas zou de muziek maar koud en leeg klinken.

Totale lesinhoud

De les wordt afgestemd op het interessegebied van een leerling. Een deel van de les zal aan basiskennis en vaardigheid besteed worden en het andere deel kan gevuld worden met het leren van door jou gekozen liedjes. Natuurlijk kan je ook terecht als gevorderde,we kunnen je dan helpen met het leren improviseren of bijvoorbeeld slap technieken. Ook wordt er advies gegeven in onderhoud van je instrument. Op deze manier leer je onderbouwd basgitaar spelen en kan je ook nog eens je eigen repertoire opbouwen. Meld je direct aan voor basgitaarles bij Flevotunes in Almere!