← Lesaanbod / Gitaarles Elektrisch & Akoestisch

Elektrische-gitaarles - Flevotunes

Gitaarles elektrisch & akoestisch

Voor iedereen die gitaar wil leren spelen, hebben wij een goed lesprogramma in huis. Privé gitaarles kan gevolgd worden bij ons onder begeleiding van zeer geduldige en vakbekwame docenten.

Meld je aan voor een Gitaarles

Gitaarles elektrisch & akoestisch.

Gitaarles, het op je gemak voelen bij een docent is belangrijk om iets te kunnen leren. In overleg wordt bekeken waar de interessegebieden liggen van onze leerlingen en vervolgens stemmen wij daar de lessen op af. De lessen zijn voor jong en oud en het is het meest populaire instrument van de twintigste eeuw. Toch moet de motoriek van het bespelen en indrukken van de snaren je liggen. Vaak is het zo dat wat het oor’s aandacht trekt wel matcht met het te bespelen instrument.

Totale lesinhoud.

Een deel van de les zal aan basiskennis en vaardigheid besteed worden en het andere deel kan gevuld worden met het leren van door jou gekozen liedjes. Het is best lastig om goed slaggitaar te spelen,maar ook tokkelen en jezelf begeleiden is iets dat we je kunnen leren. Op deze manier leer je onderbouwd gitaar spelen en kan je ook nog eens je eigen repertoire opbouwen.

Speel je al langer ?

Uiteraard kunnen gevorderde gitaristen ook bij ons terecht. Wij kunnen ze helpen met soleren akkoorden kennis en bijvoorbeeld improviseren. Ook het helpen voorbereiden om een muzikale opleiding zoals het conservatorium te gaan doen is mogelijk. Deelnemen aan de bandsessies of uitvoeringen die Flevotunes organiseert is ook mogelijk. Meld je dus aan voor gitaarles bij Flevotunes in Almere!

Meld je nu aan voor een prive gitaarles of mail/bel voor info.

Ben je al zover dat je een keer een eigen opname daar wilt maken? Dan kan je terecht bij ”no music no life studio’s” welke ook gevestigd is bij ons in het pand. Het opnemen van een gitaarpartij met bijvoorbeeld een backing is mogelijk. Ook kunnen we je akoestische gitaar met speciale microfoons goed opnemen. Zing je er graag bij? Dan is dat ook geen probleem ook dat kunnen we er prachtig op zetten voor je!