← Lesaanbod / Piano- of keyboardles

Piano- of keyboardles - Flevotunes

Pianoles of toch keyboardles?

Het lijkt misschien niet zo maar als je goed kijkt zijn er best een aantal verschillen. In een keyboard zit de hele begeleiding van een band en in een piano is dat niet het geval. Zo heeft een piano een groot klavier en keyboard weer niet.

Meld je aan voor een les

Wat is er mogelijk ?

Je kunt voor vrijwel alle stijlen bij ons terecht. Van klassiek tot pop en van jazz tot rock. Piano- of keyboardles bij Flevotunes kan zeer interessant zijn voor degene die in een band (gaan) spelen. Omdat wij praktijk gericht zijn kan je direct met al je vragen bij ons terecht.

Wat de mogelijkheden zijn van piano- of keyboardles

Zo kunnen we je helpen het band repertoire te leren spelen of opbouwen. Het toepassen van verschillende geluiden die je in een synthesizer tegen komt. Als je thuis muziek maakt met de computer en daarbij bijvoorbeeld cubase of logic pro X of andere progamma’s gebruikt.Dan kunnen we je daar ook mee helpen. We leren je dan om de ”tips en tricks” van het progamma eigen te maken. Je kan ook leren improviseren bij ons.

We kijken dan hoe je een goede solo kunt leren spelen of door akoord kennis verschillende sferen neer te kunnen zetten. Lessen worden afgestemd op de interessegebieden van een leerling. Een deel van de les zal aan basiskennis en vaardigheid besteed worden en het andere deel kan gevuld worden met het leren van door jou gekozen liedjes. Op deze manier leer je onderbouwd keyboard- of piano spelen en kan je ook nog eens je eigen repertoire opbouwen! Meld je direct aan voor piano- of keyboardles bij Flevotunes in Almere.