← Lesaanbod / Saxofoon

Saxofoonles - Flevotunes

Een tenor of een altsax ?

De keuze voor een van deze twee worden vaak bepaald of gelijk gesteld aan de stem van een persoon. dus bij een hoge stem wordt ook vaak voor een alt gekozen. Uiteraard hoeft dit niet leidend te zijn!

Meld je aan voor een Saxofoonles

Saxofoonles, wat een prachtig instrument.

Veel mensen raken ontroerd wanneer zij het geluid van een saxofoon horen. Het leren bespelen van dit instrument kan bij ons door een gediplomeerd docent die zijn sporen in de muziekindustrie al verdiend heeft. Saxofoonles wordt afgestemd op de interessegebied van een leerling. Een deel van de les zal aan basiskennis en vaardigheid o.a toonvorming en noten leren lezen besteed worden en het andere deel kan gevuld worden met het leren van door jou gekozen liedjes.

Heb je al langer les ?

Voor degene die al meer ervaring heeft en meer uit de muziek wil halen is het ook mogelijk te leren improviseren. Ook kan je bijvoorbeeld uit het realbook te gaan spelen,of deelnemen aan de groep-sessies die door Flevotunes georganiseerd worden. Op deze manier leer je onderbouwd saxofoon spelen en kan je ook nog eens je eigen repertoire opbouwen. De lessen worden bij ons in het gebouw van flevotunes gegeven in Almere.