← Lesaanbod / Zangles

Zangles - Flevotunes

Leren zingen

Zingen is voor jong en oud en inmiddels erg populair geworden door alle verschillende televisie programma’s. Leren zingen is voor veel mensen een droom,maar geen onmogelijke en zangles kan deze droom waar maken. Dat begint bij Flevotunes in Almere.

Meld je aan voor een zangles bij Flevotunes

Met goede begeleiding kan iedereen leren zingen

Wat is het toch mooi om altijd je instrument bij je te hebben en de show te stelen op het podium. De zangles wordt afgestemd op het interessegebied van een leerling. Een deel van de les zal aan basiskennis en zangtechniek besteed worden en het andere deel kan gevuld worden met het leren zingen van de door jou gekozen liedjes. Ook wordt er bij ons aandacht besteed aan het leren omgaan met een zanginstallatie maar ook zingen in een band. Op deze manier leer je onderbouwd zingen en kan je ook nog eens je eigen repertoire opbouwen. Dit is belangrijk als je in een band wilt gaan zingen. ook kan je twee keer per jaar meedoen aan onze voorspeel middagen die wij organiseren voor onze leerlingen.

Op zangles bij ons wordt aandacht besteed aan:

  • Ademhaling/steun en toonvastheid/performance/oplossen van stemproblemen/intervallen.
  • Het goed uitspreken van de tekst en laten zien dat je weet wat je zingt.
  • Door mee te doen met onze uitvoeringen kan je nog meer leren en het kan je ook helpen om zekerder te worden.

Niet alleen wat zingen betreft, want vaak werkt dit ook door in het dagelijks leven. Zelfverzekerd zijn heeft veel invloed de manier waarop mensen op je reageren. Ook is er een mogelijkheid om een professionele opname van jezelf te maken. Hiervoor kan je terrecht bij ”no music no life studio’s” welke gevestigd is bij ons in het gebouw. Hier kan ook gebruikt van gemaakt worden als je geen zangles bij Flevotunes hebt!